Hvem er eKleKtisK teaterproduKtion

eKleKtisK teaterproduKtion tog sine første spæde skridt i et samarbejde mellem instruktør, nu dramaturg Sandra Theresa Buch og skuespiller Maj-Britt Mathiesen i 1999. I 2005 blev eklektisk gendannet i sin nuværende konstruktion. eKlektisK teaterproduKtion arbejder sammen med kunstnere på tværs af geografiske og kunstneriske grænser.

ANNETTE MAX HANSEN

Journalist. Født 1971. BA i Dansens Æstetik og Historie og Cand.Mag. i teatervidenskab med speciale i Japansk avantgarde dans fra Københavns Universitet. MA i Journalism fra Goldsmith College, University of London. Har siden 1998 arbejdet som redaktør, journalist, pressechef og informationsmedarbejder for en række nationale såvel som internationale tidsskrifter, magasiner, bøger og radioprogrammer. Her i blandt det danske teatertidsskrift Teater 1, det internationale tidsskrift Economy&Society, og for organisationer som International Water Management Institute i Colombo, Sri Lanka, og Charities Advisory Trust i London. Annette har siden hun vendte tilbage til København i 2004 arbejdet for Røde Kors som Aktivitetsleder for Integrationsprojekter, startet kulturmagasinet KURT, arbejdet som Pressechef for That Theatre Company og TeaterKunst, Informationsmedarbejder og Pressechef på Københavns Internationale Teater (KIT), Cantabile 2 og Corona La Balance, International Agent for Mute Comp. Physical Theatre og Kommunikationsleder på Center for Kultur og Udvikling (CKU). Er pt. kunstredaktør på Netudgaven.dk og partner i kommunikationsbureaet Sudden Clarity.

MAJ-BRITT MATHIESEN

Skuespiller & producent. Født 1971. Har trænet til professionel skuespiller på the Lee Strasberg Theatre Academy og The Esper Studio i New York, samt modtaget træning ved Skt. Petersburg Arts Academy, Rusland. Maj-Britt Mathiesen er Cand. Phil. i teatervidenskab fra Københavns Universitet med speciale i skuespillerens teknik. Hun har virket som skuespiller siden 2002 i en række danske og udenlandske forestillinger, reklamefilm og novellefilm, bl.a. i produktioner for filmselskabet Zeitgeist og DR. Maj-Britt har arbejdet med Susanne Bier og den østrigske film instruktør Dieter Berner. På teater har hun spillet moderen Laura i Faderen af Strindberg i London og herhjemme blandt andre i Affaldet, Byen og Døden af Fassbinder, Barnet i PapKassen på Kaleidoskop og Drømmerne af Karen Blixen på Hamlet Scenen. Derudover har Maj-Britt Mathiesen medvirket i flere af eKleKtisK teaterproduKtions projekter, senest i Habe Kein Angst. Maj-Britt Mathisesen udtrådte af foreningen i 2013.

BESTYRELSE

Foreningen eKleKtisK’s bestyrelse består af Pawel Wedrowski; ejer af Galleri Brantebjerg og kommunikationschef hos I’m a Kombo, Søren Skafte Overgaard; tidl. partner og direktør i E-Types, nu konsulent i FOOD og Sandra Theresa Buch; Instruktør og Dramaturg .