Billede fra forestillingen Korttegnerens sorg

KORTTEGNERENS SORG af Chris Lee

Det er menneskeligt at fejle. Men ofte ligger tilgivelsen lige om hjørnet. Og nogen gange får vi en chance til – til at rette op på vores liv, genskabe det vi lagde i ruiner. Tør vi række ud og gribe den chance?
Til iscenesættelsen af den irske dramatiker, Chris Lees vedkommende, væsentlige og vidunderligt humorisktiske forestilling har eklektisk hentet instruktør Adam Barnard, Englands nye teaterkomet til Danmark.

Korttegnerens Sorg er støttet af

Oticon Fondet
Nordea-Danmark Fonden
Drost Fonden
Bikuben Fonden
Højgaards Fond
Dansk Skuespillerforbund/Blankbåndsmidlerne
TOYOTA-Fondet
Konsul George Jorck og Emma Jorcks Fond

Forestillingen er en familiesaga fortalt på underfundig vis. Vi følger korttegneren Morag som passioneret har viet sit liv til humanitært brobygningsarbejde i den 3.verden. Men hjemme smuldrer hendes private verden og broerne til dem hun holder af styrter sammen om ørerne på hende.
Hendes søn har slået hånden af både hende og hendes mand – den fallerede søvn forsker Henry, der tjener for lidt og drikker for meget. Alt er koas. Livet er sat på stand by. Lige indtil Henry en sen aften opsøges af en prominent, men desperat poliker, der søger hjælp. Et fatalt besøg, der sætter gang i en lavine af hændelser…og erkendelser!
” Interessant komedie om familien i et nyt årtusind.” Henrik Lyding, JP

To kvindestyrede teatre har friske bud på den trætte dobbeltseng i denne uge. Eklektisk Teater, der ledes af skuespilleren Maj-Britt Mathiesen og producenten Annette Max Hansen, spiller Korttegnerens Sorg i Krudttønden, hvor skuespillerne højst er et par meter væk.” Anne Middelboe, Information

Medvirkende

Nastja Arcel
Maj-Britt Mathiesen
Peter Pilegaard
Hassan Preisler
Claudio Morales
Klaus Tange

Scenograf

Nikolai Hart Hansen

Lysdesigner

Mårton Axelsson

Komponist

Thomas Burø

Spillested

Krudttønden
Serridslevvej 2
2100 Kbh. Ø

Spilleperiode

8. jan – 7. feb. 2008

Instruktør

Adam Barnard

Producenter

Maj-Britt Mathiesen og Annette Max Hansen