Billede fra eKlektisk workshop

Seminarer

eKleKtisK teaterproduKtion har arrangeret seminarer som f.eks. Ny Dramatik seminar med danske, engelske og irske forfattere, instruktører og teaterdirektører, bl.a. Mikkel Munck-Harder, Simon Boberg, Janicke Branth. Chris Lee og Aleks Sierz.

Workshops

eKleKtisK tilrettelægger også workshops for og med internationale undervisere og kunstnere. Tidligere workshops tæller prominente gæster som instruktør Robert Castle fra Lee Strasberg Theatre Institute i New York og method eksperten Debra Wiley fra Juilliard fra Julliard School of Speech and Drama, New York – og senest med Willem Dafoe og Richard Foreman i samarbejde med efteruddannelsen på Statens Teaterskole. eKleKtisK teaterproduKtion arrangerer også skuespil tekniske workshops rundt om i Europa, bl.a. i Berlin, Paris og København i samarbejde med IT-NY og Lee Strasberg Theatre Institute i New York.

Salon

Herudover afholder eKleKtisK teaterproduKtion månedlige Saloner, hvor politikere, præster, instruktører, forskere, forfattere inviteres til at læse op, lægge op, debattere og informere. Blandt vore gæster har været forfatter Lars Bukdahl, forfatter Henrik Stampe Lund, skuespiller Morten Kirkskov, præst Thorkild Grosbøll, Adjunkt Jonas Christoffersen, forfatter Janina Katz, kok og madkunstner Bo Lindegaard, coach og film instruktør Mette Rix og mange flere. Arrangementet afsluttes gerne med middag – man samles omkring bordet og kan fortsætte, hvor diskussionen slap. Salonerne har været afholdt på Restaurant Kartoteket og om sommeren holder vi til på Galleri Brantebjerg. Følg med på vores Facebook-side og se hvor vi åbner Salon næste gang.

eKleKtisK STUDIO

Med forestillingen TAPE lancererede vi et nyt initiativ, som vi kalder eKleKtisK STUDIO, hvor der bl.a. satses på samarbejder mellem unge grønne og nyuddannede danske og udenlandske scenekunstnere med forskellige skolinger og uddannelsesbaggrunde. Med STUDIO scenen introducerer vi blandt andet work-in-progress konceptet, hvor publikum kan give feed-back og møde dramatikere og andre involverede kunstnere. Vi lancerer interkulturelle projekter og meget mere, som vi løbende informerer om på vores site. eKleKtisK STUDIO er tænkt som en legeplads, hvor vi med unge og nye talenter kan bidrage med at udvikle og udfordre og drive teatret fremad med nye kræfter. Vi glæder os til også at se jer i dette forum.