Billede fra forestillingen VINTER UNDER BORDET

Øje, Øre, Ånd & Hjerte …

Teaterforeningen eKleKtisK teaterproduKtion skaber forestillinger, der rammer øret, øjet, ånden og hjertet. Vores eklektiske stil med udgangspunkt i forskellige kunstarter udgør en virkningsfuld og intens komposition, der følger intentionen om at skabe vedkommende eksistentielle historier for og om alle de mennesker vi dagligt deler byrum med, men sjældent oplevelser med.

Vi samler vores hold blandt kunstnere fra mange genrer, der kan tilføre teatret nye udtryk og udvikle den dramatiske form. Vi arbejder med arkitekter, billedkunstnere og fotografer, designere og dansere, koreografere, musikere og komponister, som kan sprænge vores egne og gængse ideer om, hvordan teater kan se ud og skabe unikke teaterforestillinger ud af unikke forestillinger om teatret. Vi arbejder ofte med tekst som udgangspunkt, men ikke som autoritet.

eKleKtisK teater produKtion henter sine kræfter fra alle verdenshjørner og er kun begrænset af kvalitetskrav. Vi opfatter verden som en inspirationskilde og legeplads. Vores udsyn fører til frugtbare møder med teaterfolk henover kloden.

Vores hang til internationale holdkombinationer udspringer ikke af en principiel ambition om internationale samarbejder, men ud fra ønsket om at skabe produktioner bygget med de bedste hænder. Samtidig lægger vi ikke skjul på at internationale samarbejder til stadighed har en stimulerende og udviklende effekt på vores arbejde, teatertanker og den danske teaterscenes udvikling, og det uden tvivl er i dette krydsfelt vores fremtidige produktioner vil tage afsæt.